皮皮学,免费搜题
登录
logo - 刷刷题
搜题
【简答题】
The Albinas married when Mr. Albina was 30, and they spent the early marriage in Argentina. Then they decided to move to Chile, which meant they had to cross the Andes Mountains. They and their 20s sons made the difficult two-week journey on horses. One night there was a terrible snow storm in the mountains, during which Mrs Albina gave birth to triplets (三胞胎), a boy and two girls. Mrs Albina now has 30 more girls, including the twins who are 15 months old. The oldest Albina children are in their 30s and 40s. They are on their own now, but 18 of the kids still live with their parents in a two-room house. The house has electricity but no toilet or running water. Clearly, the Albinas don’t have enough money and food for the big family. Why, then, do they continue to have children? The Albinas do not use birth control because it is against their religion. They can let other people take care of their kids, but Mrs Albina doesn’t allow it. “When we were babies,” she said, “our mother left us at an orphanage and never returned. Then a couple adopted my brothers, and I was left behind. I was heartbroken. I promised that when I became a mother I would never give my children away.” So the Albina family continues to grow. They have so many kids that they run out of names and have to give some children the same name. There are three Susannas, three Miriams, two Estrellas, and two Soledades. Will the family stop at 53 kids? Mr Albina is 77, and Mrs Albina is 59. “I am getting old,” she said with a smile, “and I would like God to think of me and consider my age. But if God sends more children to me, yes, there will be more.” 小题1:What is said about the children in the Albinas in the passage? A.Some children are raised by others. B.God sent the children to the Albinas. C.The children are all twins or triplets. D.Most of the children are independent now. 小题2: It can be inferred from the passage that______. A.Mrs Albina experienced a hard childhood B.the Albinas would like to use birth control C.ten kids in the family share the same name D.the Albina family has lived in three countries 小题3:How old was Mrs Albina when the Albinas got married? A.30. B.25. C.12. D.18. 小题4:What is the attitude of Mrs. Albina to continuing to have babies? A.He is very positive. B.He doesn’t want to have more. C.He hopes God will give them more. D.He lets nature take its course.
手机使用
分享
复制链接
新浪微博
分享QQ
微信扫一扫
微信内点击右上角“…”即可分享
反馈
参考答案:
举一反三
【单选题】以下哪个不是展示型广告?()
A.
视窗广告
B.
电子邮件广告
C.
文字链接广告
D.
按钮广告
【简答题】当 74LS151 芯片作为数据选择器正常工作时, D7D6D5D4D3D2D1D0=01101100 时, ABC 为 100 时, LED 的状态是 ; ABC 为 111 时, LED 的状态是 。
【判断题】全面调查仅限于有限总体。 �
A.
正确
B.
错误
【简答题】当 74LS151 芯片作为数据选择器正常工作时, D7D6D5D4D3D2D1D0=01011010 时, ABC 为 001 时, LED 的状态是 ; ABC 为 101 时, LED 的状态是 。
【简答题】当 74LS151 芯片作为数据选择器正常工作时, D7D6D5D4D3D2D1D0=10011011 时, ABC 为 000 时, LED 的状态是 ; ABC 为 010 时, LED 的状态是 。
【单选题】关于投诉类型对应的凭证及处置结果,以下哪个描述是错误的?
A.
类型:广告对应凭证:无,仅核实评论内容成立后的处置结果:屏蔽评价内容(在商品评价列表中不展示),但保留当条评价的信用分和DSR动态评分。
B.
类型:同行对应凭证:无成立后的处置结果:删除评论内容和图片,但保留当条评价的信用分和DSR动态评分。
C.
类型:利用评价要挟对应凭证:提供双方所有的沟通凭证(凭证包含但不限于聊天记录举证号,电话安存语录,短信凭证、微信、QQ等),并描述事件概况及您认为对方利用评价要挟的理由成立后的处置结果:屏蔽评价内容(在商品评价列表中不展示),但保留当条评价的信用分和DSR动态评分。
D.
类型:辱骂对应凭证:无,仅核实评语内容成立后的处置结果:删除评论内容和图片,但保留当条评价的信用分和DSR动态评分。
【简答题】当 74LS151 芯片作为数据选择器正常工作时, D7D6D5D4D3D2D1D0=10100011 时, ABC 为 001 时, LED 的状态是 ; ABC 为 011 时, LED 的状态是 。
【简答题】当 74LS151 芯片作为数据选择器正常工作时, D7D6D5D4D3D2D1D0=10101010 时, ABC 为 011 时, LED 的状态是 ; ABC 为 010 时, LED 的状态是 。
【简答题】当 74LS151 芯片作为数据选择器正常工作时, D7D6D5D4D3D2D1D0=11010011 时, ABC 为 001 时, LED 的状态是 ; ABC 为 110 时, LED 的状态是 。
【单选题】男士西裤长短以什么为最佳?
A.
秀出脚踝
B.
刚好一褶
C.
两褶以上
D.
以上都不对
相关题目:
参考解析:
知识点:
题目纠错 0
发布
创建自己的小题库 - 刷刷题